vidaXL 287486 Pepita.hu 

vidaXL 287486 Pepita.hu 

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-09-05): 44740.00

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

TEMPO KONDELA AMIAS Dohányzóasztal 46 500 Ft-tól TEMPO KONDELA AMIAS Halmar Kirby Dohányzóasztal 38 390 Ft-tól Halmar Kirby Halmar Rolo Dohányzóasztal 34 490 Ft-tól Halmar Rolo Halmar ANTICA M Dohányzóasztal 31 190 Ft-tól Halmar ANTICA M

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Anyaga Fa/fém
Szín Fekete

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a megkapó fa dohányzóasztal nyers bájt sugároz és kiváló kiegészítője lehet nappalijának vagy hálószobájának. Kis asztalként és kanapéasztalként is használható. Az asztal tömör újrahasznosított fából készült, mely korábban padlóként, tartógerendaként vagy deszkaként szolgált, így különböző fatípusok jellegzetességeit hordozza magában, például a fenyőfa, tíkfa, bükkfa, tölgyfa, cédrusfa, mangófa, akácfa stb. karakterisztikáját. Az újrahasznosított fa már régi, és ki van száradva, ezáltal nem hajlik vagy zsugorodik. A fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kissé eltér a többitől. A dohányzóasztal teljes mértékben kézzel készült és a megmunkálás minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról. Emellett a porszórt bevonatú acélváznak köszönhetően erős és könnyen tisztítható. Fontos megjegyzés: A színárnyalat bútoronként eltérő lehet, így ezek a dohányzóasztalok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.