Ajánlataink a termékre

 

Vidaxl tömör mangófa dohányzóasztal 60 x 60 x 45 cm 247817

Spórolj többet, vásárolj akciósan! MALL.HU napok!

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
56 500 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 56 500 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

Halmar Xena Kwadrat Dohányzóasztal 38 300 Ft-tól Halmar Xena Kwadrat TEMPO KONDELA FLYN Dohányzóasztal 17 500 Ft-tól TEMPO KONDELA FLYN vidaXL 247586 Dohányzóasztal 56 537 Ft-tól vidaXL 247586 vidaXL 321794 Dohányzóasztal 31 530 Ft-tól vidaXL 321794
Termékleírás
Anyaga Fa/fém
Összecsukható Nem
Tárolóhely Van
Forma Négyzet alakú
Szélesség 60 cm
Magasság 45 cm
Mélység 60 cm
Szín Barna

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Az ipari ihletésű dohányzóasztal minimalista stílusa kiválóan alkalmas arra, hogy erős jelenlétet biztosítson otthonában. Az asztallap tömör mangófából készült, ami stabil, tartós és gyönyörű is. Lábai porszórt vasból készültek, ami növeli az asztal stabilitását és ipari megjelenését. A tökéletes kivitelezés és a fa erezetbeli különbségei minden egyes bútordarabot egyedivé és kissé eltérővé tesznek. A megmunkálás minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó akár a csiszolásról vagy a lakkozásról. Emellett a kisasztalnak az asztallap alatt egy polca is van a tárolási kapacitás növelése érdekében. Az asztalt könnyű összeszerelni. Fontos megjegyzés: A színárnyalat és az erezet bútoronként eltérő lehet, így minden dohányzóasztal egyedi. A szállítás véletlenszerűen történik.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.