Ajánlataink a termékre

 

Vidaxl ezüstszínű öntött alumínium dohányzóasztal 70 x 70 x 32 cm 246514

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
107 450 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 107 450 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

TEMPO KONDELA SVEN Dohányzóasztal 33 900 Ft-tól TEMPO KONDELA SVEN Halmar Infinity Dohányzóasztal 127 200 Ft-tól Halmar Infinity Halmar Venus S Dohányzóasztal 64 600 Ft-tól Halmar Venus S Halmar Venus Dohányzóasztal 63 600 Ft-tól Halmar Venus
Termékleírás
Szín Szürke

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • Színe: ezüst
  • Anyaga: öntött alumínium
  • Mérete: 70 x 70 x 32 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Polírozott
  • Szerelé st nem igényel


Ez a mutatós dohányzóasztal bármilyen helyiségnek a fénypontja lesz, ráadásul sokféle lakberendezési stílushoz illik. Használható kisasztalként vagy kanapé melletti asztalként is. A dohányzóasztal öntött alumíniumból készült, így rendkívül tartós, és kiváló minőségű. Masszív asztallappal rendelkezik, melyen ételek, italok helyezhetők el, de tárolhat rajta akár dísztárgyakat, például fényképeket vagy cserepes növényeket is. Az asztallap alatt tárolórész található. Megkapó formájával rendkívül jól fog mutatni otthonában. Ez a termék összeszerelt állapotban kerül kiszállításra; további szerelésre nincsen szükség.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.