Egyéb ajánlatok

 

vidaXL 2 db fehér tál alakú újrahasznosított fa dohányzóasztal (245256)

51 100 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár
-17%
Az elmúlt 2 hét árai alapján.

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 51 100 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

vidaXL 243353 Dohányzóasztal 48 400 Ft-tól vidaXL 243353 vidaXL 808368 Dohányzóasztal 20 340 Ft-tól vidaXL 808368 vidaXL 243351 Dohányzóasztal 81 540 Ft vidaXL 243351 vidaXL 286439 Dohányzóasztal 30 590 Ft-tól vidaXL 286439
Termékleírás
Szélesség 60 cm
Magasság 27 cm
Mélység 60 cm
Szín Fehér

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • Asztallap anyaga: tömör újrahasznosított fa (polírozva, festve és lakkozva)
  • Talp anyaga: porszórt bevonatú acél (fehér)
  • Nagyobb asztal mérete: 60 x 27 cm (Átmérő x Ma)
  • Kisebb asztal mérete: 50 x 21 cm (Átmérő x Ma)
  • Rejtett tárolórekesszel az asztallap alatt
  • Szerelést nem igényel
  • A szállítmány 2 db dohányzóasztalt tartalmaz


Ez a szett 2 db elegáns fa dohányzóasztalból áll, melyek egyedi, ipari dizájnt kaptak és otthona különleges kiegészítői lehetnek. Az egyedi, tál alakú acél talp mindkét asztalnak ipari külsőt kölcsönöz. Mindegyik asztal tömör fa asztallappal rendelkezik, mely ételek és italok, dísztárgyak, könyvek stb tárolásához ideális és többlet helyet kínál a rendetlenség féken tartása érdekében. Az asztallap tömör újrahasznosított fából készült, ami azt jelenti, hogy minden asztal egyedi és kissé eltár a többitől, valamint különféle fatípusok, például tíkfa, akácfa, mangófa stb. jegyeit viseli magán. Az újrahasznosított fa tömör, stabil, strapabíró és gyönyörű. A dohányzóasztalon végzett összes munkafolyamat – a csiszolás, a festés és a lakkozás – elvégzése különleges odafigyeléssel történt. Pihenjen és élvezze családtagjai és barátai társaságát e körül a dohányzóasztal szett körül üldögélve! A szállítmány 2 db dohányzóasztalt tartalmaz. Figyelem: A dohányzóasztalok már össze lettek szerelve; további összeszerelés nem szükséges. Az asztallapok színe minden bútordarab esetében eltérő, így mindegyik dohányzóasztalunk egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.