Egyéb ajánlatok

 

vidaXL nyolcszögű bambusz dohányzóasztal 60x60x45 cm (244219)

39 540 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 39 540 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

TEMPO KONDELA ASISTENT NEW 026 Dohányzóasztal 23 900 Ft-tól TEMPO KONDELA ASISTENT NEW 026 Halmar Nubira Dohányzóasztal 38 500 Ft-tól Halmar Nubira Halmar Isabelle Dohányzóasztal 44 800 Ft-tól Halmar Isabelle Halmar MENTONA 2 Dohányzóasztal 32 200 Ft-tól Halmar MENTONA 2
Termékleírás
Szélesség 60 cm
Magasság 45 cm
Mélység 60 cm
Szín Barna

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • Anyaga: bambusz és természetes juta
  • Mérete: 60 x 60 x 45 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Kézzel készített


Ez a gyönyörű dohányzóasztal nagyszerű kiegészítője lesz minden otthoni dekorációnak. Használható kisasztalként, végasztalként, telefonállványként vagy növényállványként, nappali asztalként, kanapéasztalként stb. Ez a dohányzóasztal természetes bambuszból és jutából készült kézzel, amely erős és tartós. Nyolcszögletű asztallapja ideális könyvek, laptopok, cserepek stb. elhelyezésére. Könnyen tisztára törölhető. Az autentikus bambusz és juta szín egy kis természetes varázst kölcsönöz dekorációjának.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.