Ajánlataink a termékre

 

vidaXL 2 db csésze alakú tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal (243352)

Pepita BUMM. Akciók június 1-től, ne maradj le!

95 980 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pepita.hu
További 1 ajánlat »

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 95 980 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

TEMPO KONDELA NANCER TYP 3 Dohányzóasztal 11 490 Ft-tól TEMPO KONDELA NANCER TYP 3 TEMPO KONDELA NANCER TYP 2 Dohányzóasztal 7 690 Ft-tól TEMPO KONDELA NANCER TYP 2 Halmar Nubira S Dohányzóasztal 29 490 Ft-tól Halmar Nubira S Halmar Nubira Dohányzóasztal 38 500 Ft-tól Halmar Nubira
Termékleírás
Anyaga Fa/fém
Szín Barna

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • Színe: többszínű
  • Anyaga: újrahasznosított fa asztallap és antik festésű acél alap
  • Méretek: a nagy asztal méretei 60 x 60 x 30 cm (Ho x Szé x Ma), a kis asztal méretei 50 x 50 x 25 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Csésze alakú
  • A készlet 2 darabot tartalmaz


Ez a fa dohányzóasztal egyedi stílusával dobja fel otthonát. Tömör fa szerkezetének köszönhetően igen stabil, és biztos helyet kínál italai, gyümölcskosarai vagy más dísztárgyai elhelyezéséhez. Használhatja többek között kisasztalként, nappalijában, és így tovább. Az asztallap minden egyes példány esetében egyedi, kissé eltér a többitől. Újrahasznosított fából készült, így ez az asztal erős, strapabíró és gyönyörű, és olyan különböző fa típusok jellegzetességeit egyesíti magában, mint a tíkfa, mangófa, akácfa, újrahasznosított fa, keményfa stb. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes darabnak saját történetet és egyedi külsőt kölcsönöz. Fontos megjegyzés: Az asztallap színe a bútor minden egyes példányánál eltérő, így ezek a csésze alakú dohányzóasztalok mind egyediek. A szett 2 darab dohányzóasztalt tartalmaz. A szállítás véletlenszerű.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.