Ajánlataink a termékre

 

Vidaxl tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal 80 x 80 x 40 cm 243295

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
66 260 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Egyéb ajánlatok

 

vidaXL tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal 80 x 80 x 40 cm (243295)

66 260 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 66 260 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

TEMPO KONDELA KASTLER TYP 1 Dohányzóasztal 34 590 Ft-tól TEMPO KONDELA KASTLER TYP 1 vidaXL 241706 Dohányzóasztal 81 450 Ft-tól vidaXL 241706 Halmar Luana Dohányzóasztal 51 300 Ft-tól Halmar Luana Comforty 801CMY2853 Dohányzóasztal 63 890 Ft Comforty 801CMY2853
Termékleírás
Anyaga Fa/fém
Összecsukható Nem
Tárolóhely Nincs
Forma Négyzet alakú
Szélesség 80 cm
Magasság 40 cm
Mélység 80 cm
Szín Barna

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: vidaXL
Modell: 243295


Leírás:

Ez az antik stílusú, fa dohányzóasztal egyedi hangulatot varázsol nappalijába. Tömör fa asztallapjának és erős acélvázának köszönhetően stabil, biztos felületet kínál, melyre nyugodtan helyezheti rá az italokat, virágvázákat, gyümölcskosarakat vagy a dísztárgyakat. Használhatja többek között kanapéja mellett, nappalijában, kisasztalként, vagy akár éjjeliszekrényként is. Az asztallap anyaga tömör újrahasznosított fa, így a bútordarab minden egyes példánya egyedi és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok több olyan fafaj egyéni jellemzőjét hordozzák magukon, mint például a mangófa vagy az akácfa jellegzetességeit. Az újrahasznosított fa szilárd, stabil, strapabíró és gyönyörű. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes példánynak saját történetet és egyedi megjelenést kölcsönöz. A dohányzóasztal teljesen kézzel készült, mely hozzájárul látványos retró stílusához. Minden lépési folyamat a legnagyobb gondossággal készült, legyen szó újra-összeépítésről, polírozásról, festésről vagy a viaszozásról. Felhívás: A szín a bútor minden példánya esetében különböző, így a mi kisasztalaink teljesen egyediek.

Tulajdonságok:
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa + vas
  • Méretek: 80 × 80 × 40 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, festett és lakkozott



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.