vidaXL 243285

vidaXL 243285

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-04-23): 78749.00

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

vidaXL 246223 Dohányzóasztal 81 445 Ft-tól vidaXL 246223 vidaXL 808508 Dohányzóasztal 17 742 Ft-tól vidaXL 808508 vidaXL 246631 Dohányzóasztal 53 044 Ft-tól vidaXL 246631 vidaXL 247470 Dohányzóasztal 35 176 Ft-tól vidaXL 247470

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Szélesség 100 cm
Magasság 35 cm
Mélység 50 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • Színe: többszínű
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa + acél váz
  • Mérete: 100 x 50 x 35 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, részlegesen festett és viaszolt


Ez a tömör újrahasznosított fából készült vintage stílusú dohányzóasztal időtlen bájával elvarázsolja otthonát. Erős acél vázának köszönhetően a dohányzóasztal rendkívül szilárd és tartós. Az asztallap stabil és biztos felületet kínál, amelyre elhelyezheti az italokat, gyümölcsöskosarat, vázát, vagy más dísztárgyakat. Az alján található polc bőséges tárolóhelyet kínál szórakoztató elektronikai berendezései, könyvei, magazinjai, vagy egyéb olyan tárgyak számára, amelyeket egy karnyújtásnyira szeretne tartani. A dohányzóasztalt használhatja kanapéja mellé, nappalijába, kisasztalként, éjjeli szekrényként stb. A dohányzóasztal anyaga tömör újrahasznosított fa, így a bútordarab minden egyes példánya egyedi és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok különböző fafajták jellegzetességeit hordozzák, mint például a tíkfa, az akácfa vagy a mangófa. Az újrahasznosított fa szilárd, stabil, strapabíró és gyönyörű. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes példánynak saját történetet és egyedi megjelenést kölcsönöznek. Az asztal teljes mértékben kézzel készült, ez a kézműves kivitelezés erősíti a bútor retrós kinézetét. A készítési folyamat minden lépését a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel végezték, legyen szó az újrakombinálásról, csiszolásról, festésről vagy a gyantázásról. Fontos megjegyzés: A színárnyalat bútoronként eltérő lehet, így ezek a dohányzóasztalok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.