Ajánlataink a termékre

 

Vidaxl kör alakú tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal 241626

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
87 090 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Egyéb ajánlatok

 

vidaXL kör alakú tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal (241626)

87 090 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 87 090 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

vidaXL 244229 Dohányzóasztal 121 100 Ft vidaXL 244229 vidaXL 328301 Dohányzóasztal 67 280 Ft-tól vidaXL 328301 vidaXL 281653 Dohányzóasztal 54 000 Ft-tól vidaXL 281653 vidaXL 246672 Dohányzóasztal 48 160 Ft-tól vidaXL 246672
Termékleírás
Anyaga Tömörfa
Összecsukható Nem
Tárolóhely Nincs
Forma Kör alakú
Szélesség 70 cm
Magasság 38 cm
Mélység 70 cm
Szín Barna

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: vidaXL
Modell: 241626


Leírás:

Ez az antik stílusú, tömör fából készült dohányzóasztal időtálló kiegészítője lesz otthonának. A masszív asztallap stabil és biztonságos felületet biztosít poharak, vázák, gyümölcsök vagy dísztárgyak tárolásához. Az asztallábak garantálják, hogy az asztal stabil és biztonságos. Ez az egzotikus dohányzóasztal újrahasznosított fából készült, aminek köszönhetően minden darab egyedi, és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok több fafajta jellemvonásait is magukon viselik, mint például a tíkfa, a mangófa vagy az akácfa karakterisztikáját. Az újrahasznosított fa tömör, stabil, időtálló és gyönyörű. A szögek ütötte nyomok és a jól látható erezet a régi időket idézi, és a modern korba repíti a gyönyörű asztalt. Ezzel a bútorral az erőforrások megőrzését, a környezetvédelmet és a fenntartható fejlődést képviselheti. Az asztal teljes egészében kézzel készült, ami kiemeli különös vintage megjelenését, és egzotikus bájjal árasztja el otthonát. Minden munkamozzanat – az összeillesztés, a csiszolás, a festés és a viaszolás is – a lehető legnagyobb körültekintéssel lett elvégezve. Lazítson egy kicsit, és élvezze családja vagy barátai társaságát ennél az egyedi és különleges dohányzóasztalnál ülve.

Tulajdonságok:
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa
  • Teljes mérete: 70 x 38 cm (Φ x Ma)
  • Többszínű fa, vas asztallábakkal
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt; részlegesen festett, viaszolt



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.