Ajánlataink a termékre

 

Vidaxl egyfiókos újrahasznosított fa dohányzóasztal 241008

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
75 690 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Egyéb ajánlatok

 

vidaXL egyfiókos újrahasznosított fa dohányzóasztal (241008)

75 690 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 75 690 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Dohányzóasztal

vidaXL 247492 Dohányzóasztal 116 800 Ft vidaXL 247492 vidaXL 243713 Dohányzóasztal 36 050 Ft-tól vidaXL 243713 vidaXL 287845 Dohányzóasztal 51 490 Ft-tól vidaXL 287845 vidaXL 246043 Dohányzóasztal 66 560 Ft vidaXL 246043
Termékleírás
Anyaga Tömörfa
Összecsukható Nem
Tárolóhely Van
Forma Téglalap alakú
Szélesség 90 cm
Magasság 45 cm
Mélység 45 cm
Szín Barna

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: vidaXL
Modell: 241008


Leírás:

Ez az antik stílusú, fából készült dohányzóasztal időtálló kiegészítője lesz otthonának. A tömör fa asztallap stabil és biztonságos felületet biztosít bögrék, poharak, vázák, gyümölcsök vagy dísztárgyak tárolásához. A tárolórész is rengeteg helyet spórol meg önnek, ahova például könyveket, magazinokat vagy kártyát tehet. Ez az egzotikus dohányzóasztal újrahasznosított fából készült, aminek köszönhetően minden darab egyedi, és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok több fafajta jellemvonásait is magukon viselik, mint például a tíkfa, a mangófa vagy az akácfa karakterisztikáját. Az újrahasznosított fa tömör, stabil, időtálló és gyönyörű. A szögek ütötte nyomok és a jól látható erezet a régi időket idézi, és a modern korba repíti a gyönyörű asztalt. Ezzel a bútorral az erőforrások megőrzését, a környezetvédelmet és a fenntartható fejlődést képviselheti. Teljes egészében kézzel készült, ami kiemeli látványos antik stílusát, és egzotikus ízt kölcsönöz a dohányzóasztalnak. Minden munkamozzanat – az összeillesztés, a csiszolás, a festés és a viaszolás is – a lehető legnagyobb körültekintéssel lett elvégezve. Lazítson egy kicsit, és élvezze családja vagy barátai társaságát ennél az egyedi és különleges dohányzóasztalnál ülve! Fontos megjegyzés: A színek darabról darabra változnak, így minden dohányzóasztal egyedi.

Tulajdonságok:
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa
  • Teljes mérete: 90 x 45 x 45 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Fiók mérete: 24 x 45 x 14 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Többszínű fa, vas fogantyúval
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt; részlegesen festett, viaszolt
  • Rendkívül könnyen összeszerelhető.



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.